ExpressVPN lägger till mörkt läge i Chrome- och Firefox-webbläsartillägg

[ware_item id=33][/ware_item]

En skärmdump av ExpressVPN-appen i mörkt läge.


Hos ExpressVPN är vår prioritering att skapa den senaste tekniken för att skydda din integritet. Men vi tycker att teknik borde vara lätt för ögonen också. Det är därför vi är glada att presentera vår senaste funktion för webbläsarutvidgningar: mörkt läge. Du kan nu gå till den mörka sidan med ExpressVPN Chrome och Firefox webbläsare tillägg.

Vi förbättrar ständigt användarupplevelsen för våra produkter för att göra det enkelt att skydda oss, men vi försöker också erbjuda större anpassning. Med det nya mörka temat kan du välja önskat utseende och samtidigt njuta av alla säkerhetsfördelar med ExpressVPN.

Mörkläge erbjuds för närvarande i ExpressVPN-webbläsartillägg för Chrome och Firefox, och vi släpper detta alternativ på andra plattformar under 2020.

Skaffa ExpressVPN för Chrome

Skaffa ExpressVPN för Firefox

Hur man byter till mörkt läge för webbläsarutvidgningar

Om ditt operativsystem redan är inställt på ett mörkt tema, behöver du inte göra någonting - din ExpressVPN-webbläsareutvidgning matchar det automatiskt med hjälp av mörkt läge.

Så här aktiverar du mörkt läge manuellt:

  1. I din webbläsare, klicka på ExpressVPN-webbläsarens tilläggsikon
  2. Klicka på hamburgarmenyn (☰) och välj inställningar
  3. Välj Mörk som ditt visningsläge

Använder du inte webbläsarutvidgningarna ännu? Skaffa dem för Chrome och Firefox för att enkelt skydda din webbaktivitet och ändra din IP-adress.

ExpressVPN lägger till mörkt läge i Chrome- och Firefox-webbläsartillägg
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.