Den här enheten kan skydda hela ditt hemnätverk

[ware_item id=33][/ware_item]

Wifi-router med fästingssymbol i wifi-signalen.


Om du redan använder ett VPN vet du att det kommer med många fördelar, från att hålla din online-aktivitet privat till att hjälpa dig att strömma allt ditt favoritinnehåll och få obegränsad tillgång till internet.

Men VPN-appar har begränsningar. De kan installeras på många enheter, som stationära datorer och mobiltelefoner, men inte på vissa smarta apparater och prylar, t.ex. smarta kylskåp, säkerhetskameror och vissa smarta TV-apparater. Dessa artiklar lämnas ofta sårbara för hackare och snopor.

VPN-tjänster kommer också vanligtvis att begränsa antalet samtidiga anslutningar du kan göra med ett konto. Med ett ExpressVPN-prenumeration kan du ansluta till VPN-servrar på upp till fem enheter samtidigt, vilket är gott för de flesta, men kanske inte för alla.

Nu för goda nyheter: Du kan ta bort båda dessa begränsningar i ett drag - genom att ställa in ett VPN på din router.

Varför du ska få ExpressVPN på din router

Att installera den senaste ExpressVPN-appen på din router är det enklaste och mest effektiva sättet att täcka allt i ditt nätverk med en VPN-anslutning.

1. Det skyddar alla dina enheter

Det inkluderar sådana som inte kan köra en VPN-app direkt, som dina spelkonsoler, vissa smarta TV-apparater och hushållsapparater. Om du har mer än fem enheter i ditt hemnätverk kan routern skydda dem alla medan de bara räknas som en VPN-anslutning. Bonus: Alla gäster eller teknofober som ansluter till din router kommer automatiskt att skyddas utan att behöva appen på sina enheter.

2. Det är lätt att använda

Du behöver inte öppna din terminal eller bryta in svett över olika alternativ och inställningar. ExpressVPNs router-appgränssnitt är intuitivt, ointimifierande och så enkelt som att ansluta till ett Wi-Fi-nätverk.

Användargränssnitt för ExpressVPN-router-appen.

3. Den är anpassad efter dina behov

Vill du inte ansluta alla dina enheter till routern VPN? Vår router-app låter dig välja och välja vilka enheter du vill täcka med en VPN och lämnar de som du inte gör, tack vare split tunneling. Detta förhindrar en situation med allt eller ingenting och låter dig helt anpassa hur dina enheter ansluter till routern.

Vill du ha en ExpressVPN-router? Vi ger bort fem!

Om du vill få ett komplett skydd av alla dina enheter hemma är här din chans att få en ExpressVPN-kompatibel Linksys WRT3200ACM-router gratis, med ett 12-månaders ExpressVPN-abonnemang för att starta.

Delta i vår tävling på den giveaway webbplatsen Gleam före 20 januari 2020, 11:59 p.m. Eastern Time (USA). Det är en slumpmässig dragning, men du kan öka antalet anmälningar genom att vidta de åtgärder som anges på tävlingssidan. Lycka till!

ExpressVPN Router Giveaway

Den här enheten kan skydda hela ditt hemnätverk
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.