Anslutningen fortskrider halvvägs

[ware_item id=33][/ware_item]

Om du ansluter till en serverplats kan du göra det se din anslutning framsteg fast vid halvvägs under en längre tid:


ExpressVPN-appen sitter fast när du försöker ansluta.

Om du ser detta hända:

  1. Om du befinner dig på en plats med kända problem med VPN-anslutning, vänta i cirka 30 sekunder för att anslutningen ska slutföras. Om det inte fungerar, försök ansluter till en annan plats.
  2. Koppla bort ExpressVPN på din enhet och försök att gå ut på Internet. Om du stöter på anslutningsproblem när du är frånkopplad från VPN är problemet med den underliggande internetanslutningen du använder.
  3. Avsluta (eller avsluta) ExpressVPN på din enhet och då öppna appen igen. Försök att ansluta till en annan serverplats efter att ha startat om appen. Om du kan ansluta till en annan plats kan du försöka ansluta till den ursprungliga platsen igen. Om du stöter på ett problem kan det vara ett problem med den ursprungliga platsen du försökte ansluta till.
  4. Omstart din enhet och starta om ExpressVPN. Försök att ansluta till en annan serverplats efter att ha startat om appen. Om du kan ansluta till en annan plats kan du försöka ansluta till den ursprungliga platsen igen. Om du stöter på ett problem kan det vara ett problem med den ursprungliga platsen du försökte ansluta till.
  5. Logga in på ditt ExpressVPN-konto, Välj Ställ in ExpressVPN för att ladda ner den senaste versionen av ExpressVPN. Installera sedan din ExpressVPN-app och anslut sedan till en serverplats.
  6. Kontrollera om din licens har gått ut. För hjälp, se den här guiden om återaktivering av en giltig licens eller prenumeration.

När du utför dessa steg kan du kontakta ExpressVPN Support Team för direkt hjälp när som helst.

Anslutningen fortskrider halvvägs
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.