Mozilla en ExpressVPN kondigen samenwerking aan om VPN-services te bieden

[ware_item id=33][/ware_item]

De logo's van Mozilla en ExpressVPN staan ​​naast elkaar, in samenwerking.


We zijn verheugd om aan te kondigen dat ExpressVPN samenwerkt met Mozilla voor het bouwen van een meer private en veilige internetervaring. Mozilla is al lang een leider in het bevorderen van het open web en online privacy en beveiliging, een verplichting die we diep delen.

Samen bieden we Firefox Lite-gebruikers een gratis 7-daagse proefversie van ExpressVPN, waarmee ze hun verbindingen kunnen beveiligen en ervoor kunnen zorgen dat hun gegevens niet worden blootgesteld aan nieuwsgierige blikken of kwaadwillende actoren. Het aanbod zal in eerste instantie beschikbaar zijn in vier landen - India, Indonesië, Thailand en de Filippijnen - die samen meer dan 729 miljoen internetgebruikers hebben.

"We zijn er trots op een veiligere browse-ervaring te bieden samen met ExpressVPN," zei Charles P.C. Chen, hoofd bedrijfsontwikkeling, Mozilla Azië. “We zien VPN's als een cruciaal hulpmiddel voor internetbeveiliging en privacy. ExpressVPN viel op door zijn pionierswerk op het gebied van lekdichtheid. We zijn blij dat we zo'n sterke samenwerking hebben opgezet om onze gebruikers een geheel nieuw niveau van veilige mobiele webervaring te bieden. ”

Firefox Lite en ExpressVPN komen samen om internet sneller en veiliger te maken

Firefox Lite, voorheen gebrandmerkt als Firefox Rocket, is een browser die is ontworpen om gebruikers te helpen het mobiele gegevensgebruik te verminderen en snel te bladeren, zelfs bij langzame verbindingen. Deze gegevens- en snelheidsbewuste gebruikers wenden zich vaak tot openbare wifi-hotspots, zoals die in cafés en restaurants. Dat maakt ze echter kwetsbaar voor grote beveiligingsrisico's, zoals man-in-the-middle-aanvallen, waardoor privégegevens kunnen worden gestolen en misbruikt. Door onze samenwerking met Mozilla hopen we gebruikers te kunnen informeren over deze risico's en ze uit te rusten met hulpmiddelen om zichzelf te beschermen.

Ons werk met Mozilla vertegenwoordigt het eerste langdurige strategische partnerschap van de organisatie met een VPN-provider. Begin dit jaar werden we uitgenodigd om deel te nemen aan een rigoureus selectieproces dat beveiligingsnormen, privacybescherming, gebruiksgemak en andere belangrijke factoren evalueerde. Volgens Mozilla werd ExpressVPN geselecteerd vanwege zijn toonaangevende lekbescherming, snelheid en betrouwbaarheid, uitgebreide platformdekking, 24/7 klantenondersteuning en een sterke staat van dienst voor het verdedigen van digitale rechten, onder andere factoren.

We zijn verheugd om samen te werken met Mozilla en kijken ernaar uit om verder te bouwen aan onze samenwerking, waardoor het voor iedereen over de hele wereld gemakkelijk is om gratis, privé en veilig toegang te krijgen tot internet. Zie Mozilla's persbericht voor meer informatie over onze samenwerking en Firefox Lite.

Mozilla en ExpressVPN kondigen samenwerking aan om VPN-services te bieden
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.